Ervaringen

Kies een ander
vak / niveau »
Economie HAVO/VWO Economie VMBO LOB Be Involved

Gebruikers ervaringen

Sinds 2011 wordt er les gegeven met de educatieve spellen van Be Involved. Inmiddels wordt er op tientallen VMBO scholen economieles gegeven met deze methode.

De honderden docenten die werken met de spellen geven aan dat het hen helpt in het behalen van de leerdoelen. Om tot dit leerrendement te komen is een duidelijke instructie essentieel. Daarom leveren wij onze gebruikers uitgebreide begeleiding in de vorm van uitgewerkte instructiepresentaties, overzichtelijke docentenhandleidingen en een goed bereikbare hulplijn. Zo hebben zij alle handvatten om een effectieve les neer te zetten.

Na de instructie kunnen de leerlingen zelfstandig aan de slag in groepjes van 2, 3 of 4 spelers. Zo kan iedereen op zijn eigen tempo spelen, terwijl u als docent de handen vrij heeft om de groepjes te helpen die extra uitleg of uitdaging nodig hebben. Daarnaast hebben de leerlingen in de kleine groepjes allemaal invloed op het proces èn het resultaat. Dit alles samen zorgt voor merkbaar actievere en betrokken leerlingen.

Ook interesse in een methode die leerrendement koppelt aan begeisterung?
Schrijf u in voor de cursus of vraag een informatiepakket aan.

Doordat de leerlingen actief bezig zijn met de stof steken ze er zeker wat van op!

Wilfred Nagel - Economie docent op het Gomarus te Gorinchem

Het spel Luxe Leven biedt veel mogelijkheden tot uitbreiding. Ik kan het meerdere lessen inzetten.

Wilfred Nagel - Economie docent op het Gomarus te Gorinchem over Luxe Leven

Mijn leerlingen waren enthousiast over Ka'Ching. Na enkele gezamenlijke ronden hadden ze het door en werkten ze zelf verder.

Jac Jenneskens - Economie docent op het Dendron College te Horst over Ka'Ching